Error when marking items read - Big Jimmy's Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-02-2010, 03:13 PM Thread Starter
In the groove
 
wyldstreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 50
Error when marking items read

When I try to mark the forum items as "read", using the Quick Links pulldown, I get this message:

Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

No big thing, not like it's a major issue, and it doesn't bother me in the least bit, but I thought I'd pass it on just in case. Many times when I'm trying to solve a problem(I'm a techno-geek in IT) it's the little bits of info that lead me to the fix.

No response needed, just letting you know.

Randy (WyldStreak aka "Grumpy")
'86 ZL600
I ride an Eliminator. What you got?
wyldstreak is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 06-03-2010, 01:13 AM
Super Moderator
 
mwmalotte's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Leavenworth, Kansas
Posts: 927
Thanks, Randy!




Mike
'07 Vulcan 900LT
mwmalotte is offline  
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Big Jimmy's Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome