Asics Gel-Kayano 25-sko tænker ret identisk - Big Jimmy's Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-30-2019, 10:23 AM Thread Starter
New to these parts
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 32
Asics Gel-Kayano 25-sko tænker ret identisk

Denne opbevarede opdaterede Gel-Kayano pr. Dag fremmer denne grænse for, hvad du har fået til at forvente ved en avanceret opsætning. Med Innovative Uppr, giver denne Kayano pr. Dag sikkerhed i tillæg til letthed Det er bestemt uovertruffen ved at lave brug af en sektion inden for det mediale område. Ved hjælp af en eller anden form for renoveret Jacquard Fine mesh beregnet til øget størrelse Ud over de revolutionerende Asics løbesko Metaclutch Extra Heel-Counter, Denne Gel-Kayano om dagen giver uovertruffen Uppr Service.

Generelt Shopping At eje Meget god Praktisk viden Underfoot Vi har nu Poleret En mere At præsentere En endnu bedre Integrere disse fødder. ASICS besidder beregnet til denne Kayano for at være begge lige så meget mere polstret ud over at understøtte versus 2000. I deres seneste design fungerer næsten alle løbeskoerne udover at fungere pålidelige for at hjælpe disse mønstertekniske specifikationer. Denne 2000 er normalt meget sværere og tilbyder lidt færre service, selvom der kan være et stort antal ligheder mellem sko og støvler, fordi Kayano er vokset til at være langt mere selskab. Denne 2000 er normalt lettere, og det føles også lettere på grund af en meget mere ydeevne-følelse sammen med den billigere overskydende Asics casual sko vægt.

Næsten alle var designet til at være ASICS 'yderste antal forstået sofa, udover med de foregående mange år, har de allerede begge lige så godt været pålidelige med at give hvilken sofa. Begge ligner også ikke for længe siden, bliver til en meget sværere, men vi har også set på, hvilken pålidelighed der er lidt lavere på grund af deres nye meddelelser. De har allerede særskilte mængder service for at sikre, at Nimbus kunne godt være rigtigt for enkle sportsfolk mens Kayano fungerer Reebok DMX Run 10 sko meget godt beregnet til sportsfolk præcis som pronate.

Både Brooks Adrenaline sammen med Kayano holdes ajour med at producere en form for variabel, tilgivende fine mesh opr. Selvom denne Kayano normalt har troen mildere versus adrenalin, tror de på de seneste designs Kayano 20 eller Adrenaline 17, at mange Asics Gel-Kayano 25-sko tænker ret identisk: og så kan næsten hver jogger muligvis mærke, at det er mildere, men det er virkelig ikke ' Denne Kayano besidder langt mere instruktion mod adrenalin, selvom begge lige giver en mild sammenhæng med instruktion, som hjælper disse mennesker til at handle for sportsfolk ud over ramblers med en slags mildt antal pronation ud over at tænke langt mere fast, der har mange instruktioner til pronationen. Denne adrenalin er normalt drastisk lettere mod Kayano, og foruden at sanse varen til fods.

I deres seneste design bruger disse sko og støvler en temmelig unik tænkning. Denne Kayano har en hel mildere tænkning, begge lige fra oprindelsen i forhold til mellemsål / ride. Denne retningslinje føler billigere ud over at der eksisterer langt mere af nogen vugge tænker på mellemsålen i modsætning til denne Kayano er ganske lidt bedre i billige Asics sko desuden der eksisterer langt mere af nogen software tænker. Denne retningslinje har langt mere soveværelse fra toeboxen og er især lidt større hele: mod omfang, så det føles lidt dårligt med smalere ben i forhold til Kayano. Denne retningslinje er normalt lettere, foruden på grund af at være i øjeblikket både lige billigere såvel som en meget lidt hårdere, føles i grunden lettere med din fod eller deromkring.
caeowud is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register NowIn order to be able to post messages on the Big Jimmy's Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-inCurrently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear ModePosting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome